Digixin palvelut

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi tarpeita vastaavan IT-kokonaisuuden ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti. Kokonaisratkaisuissa kartoitamme keskinäiset järjestelmäriippuvuudet ja sopivuudet eri komponenttien kanssa.

Meillä on tuhansia onnistuneita ja aikataulussa pysyneitä toimeksiantoja.

Juho Haapalahti, Toimitusjohtaja, Digix Oy

IT-ylläpito ja IT-tuki

Laadimme asiakkaillemme itsenäisiä ja toimivia ylläpitopalvelukokonaisuuksia vastaamaan liiketoiminnan haastavia tarpeita. Voit ulkoistaa IT-palvelut ja niiden hallinnan kokonaan tai osittain meille ja turvata täten toimintasi jatkuvuuden. Voit myös ostaa ylläpitopalveluita erikseen. IT-ammattilaisemme auttavat kaikissa ylläpito- ja tukitehtävissä. Kysy myynniltämme lisää myynti@digix.fi.

Huollamme kaikkia tulostinmerkkejä laadukkaasti ja ammattitaidolla. Korjaamme vuosittain yli 300 tulostinta. Meillä on laaja valikoima tulostintarvikkeita ja varaosia. Laser- ja tarratulostimet ovat erikoisosaamistamme. Voit tuoda tulostimesi korjaamolle tai tulemme paikan päälle huoltamaan laitteesi.

”Logistiikassa IT-tarpeet muuttuvat nopeasti. Digixin kanssa asiointi ja helppoa, nopeaa ja laadukasta. ”

Jukka Pyykkö, Director Strategic Customers, Transval Group

Tulostimien huolto

Huollamme kaikkia tulostinmerkkejä laadukkaasti ja ammattitaidolla. Korjaamme vuosittain yli 300 tulostinta. Meillä on laaja valikoima tulostintarvikkeita ja varaosia. Laser- ja tarratulostimet ovat erikoisosaamistamme. Voit tuoda tulostimesi korjaamolle tai tulemme paikan päälle huoltamaan laitteesi.

Tiedonsyöttölaitteiden huollot

Huollamme kaikkien valmistajien mobiilipäätteitä, PDA- ja viivakoodilukijoita laadukkaasti ja ammattitaidolla. Varastossamme on varaosia eri valmistajien laitteisiin mm. Zebra, Symbol ja Honeywell. Voit toimittaa syöttölaitteesi, joko korjaamollemme tai tulemme kunnostamaan laitteesi paikan päälle.

ICT- laiteasennukset

Asennamme kaikkia ICT-laitteitta mm. langattoman verkon tukiasemia, kytkimiä ja palomuureja. Fyysisten asennusten lisäksi konfiguroimme laitteet käyttökuntoon osaksi olemassa olevaa järjestelmää. Kauttamme onnistuu vanhojen laitteiden purkaminen ja kierrätys asianmukaisesti.

Langattomat verkot

Suunnittelemme, toteutamme, korjaamme ja ylläpidämme langattomia verkkoja. Langattomien verkkoja suunnittelemme ja korjaamme Ekahau Al Pro-ohjelmiston avulla. Asiantuntijamme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita langattoman verkon ylläpitäjiä. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet niin yhden tukiaseman kuin useamman sadan tukiaseman langattomia verkkoja. Tällä hetkellä ylläpidämme yli tuhannen tukiaseman järjestelmiä.

Teletyöt

Digix on telealan kokenut urakoitsija. Olemme Seti Oy:n valtuuttama AT- ja OL-pätevyydet omaava urakoitsija. Työssämme käytämme kalibroituja mittalaitteita sekä muita työn suorittamiseen tarvittavia koneita ja työkaluja. Asentajamme ovat kouluttautuneita telealan rautaisia ammattilaisia. Palveluvalikoimaamme kuuluu: atk-verkot, antenniverkot, valokuituverkot, kameravalvontakaapeloinnit sekä muut televerkon kaapeloinnit ja sähkötyöt.

Muut televerkon kaapeloinnit ja sähkötyöt

Suunnittelemme ja toteutamme kaikkia televerkon kaapelointeja. Meillä on kokemusta mm. kameravalvonnan, ovipuhelinjärjestelmän, kulunvalvonnan, hälytys- ja hoitajakutsujärjestelmän kaapeloinneista. S2-sähköpätevyydellä teemme sähköasennuksia vankalla kokemuksella käyttäen ammattimaisia koneita, mittareita ja mittausraportteja.