Uutiset

  • Uutiset 24.04.2024

    RALA-pätevyys

    Rakentamisen Laatu RALA ry on jatkanut Digix Oy:n RALA-pätevyyttä vuodella eteenpäin toimialoilla sähkö- ja tietojärjestelmäasennukset. Jotenpa Digix Oy on todettu jälleen päteväksi toteuttajaksi sähkö- ja tietojärjestelmäasennuksiin.

    Lue lisää
  • Uutiset 01.03.2024

    Digix täyttää tänään 22 vuotta.

    Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneista vuosista.

    Lue lisää
  • Uutiset 10.01.2024

    Haemme ICT- asentajaa

    Haemme asennusryhmäämme tietoliikenne/ ICT-asentajaa. Työtehtävät ovat yleiskaapelointi-, tele- ja turvajärjestelmien kaapelointeja, asennuksia, mittauksia sekä ICT-laiteasennuksia. Lisätietoa: Juho Haapalahti, Tel. 098601680, email: info@digix.fi

    Lue lisää
  • Uutiset 15.11.2022

    Turvallisuusalan elinkeinolupa

    Poliisihallitus on myöntänyt Digix Oy:lle turvallisuusalan elinkeinoluvan. Lupa oikeuttaa harjoittamaan turvasuojaamistoimintaa. Elinkeinolupaa tarvitaan mm. kulunvalvonta- ja murtosuojausjärjestelmien töihin. Tämä elinkeinolupa tukee Digix Oy:n nykyisiä työtehtäviä.

    Lue lisää
  • Uutiset 29.09.2022

    Henkilökunnan virkistysiltapäivä

    Digixillä on perjantaina 30.9.2022 klo 14 alkaen virkistysiltapäivä. Maanantaina palvelemme asiakkaitamme normaalisti.

    Lue lisää
  • Uutiset 02.09.2022

    OL-urakoitsijahyväksyntä

    Digix Oy:lle on myönnetty optisten liitäntäverkkojen OL-urakoitsijahyväksyntä. Pätevyyden myöntää Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy. Digix Oy:llä on entuudestaan Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämä teleurakointihyväksyntä (AT). OL-urakoitsijahyväksyntä kertoo, että olemme avoin ja luotettava toimija optisissa liitäntäverkkotöissä. Se on myös osoitus henkilökunnan ammattitaidosta ja hyvistä työtavoista.

    Lue lisää