Digix Mobile logo

TUOTTEET

Olemme virallinen Zebra, Honeywell, Zyxel, HP ja Ciscon jälleenmyyjä. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi toimistoympäristön tietotekniseen infrastruktuuriin. Kartoitamme tarpeesi, ja halutessasi asennamme kaikki laitteet ja ohjelmistot käyttövalmiiksi.

Tunnemme logistiikka-alan ja olemme varastotoiminnan asiantuntijoita. Meiltä saat viivakoodilukijat, trukkipäätteet sekä muut varastohallinnan laitteet. Tarjoamme myös konsultointipalveluja uusille toimijoille logistiikka-alalla.

TUOTTEET
Työasemat

Työasemat

Meiltä saat HP, Dell ja Lenovo työasemia: kannettavia ja pöytätietokoneita ammattimaiseen toimistokäyttöön. Kysy myynniltämme lisää

Palvelimet

Vaatiko liiketoimintasi yhteisen sisäverkon? Haluatko hallita keskitetysti käyttäjiä? Meiltä saat sopivat laitteistot ja ohjelmistot tiedon tallennukseen, hallintaan ja virtualisointiin. Myymme HP ja Cisco valmistajien palvelimia. Toimitamme koko paketin – verkon asennuksesta käyttäjätietojen hallintaan.

Työasemat
Työasemat

Oheislaitteet

Valikoimaamme kuuluu erilaiset tulostimet kuten tavalliset laser-, tarra- sekä mobiilitarratulostimet, jotka toimitamme myös leasingsopimuksella. Lasertulostimista tarjoamme HPn ja Ricohin laitteita pienen kokoisista monitoimikoneisiin. Mobiilitulostimilla saat liikkuvastakin työpisteestä monikäyttöisen työympäristön. Tarratulostimista suosittelemme Zebran laadukkaita ratkaisuja.

Tiedonsyöttölaitteet

Tunnemme varastoalan ja sen hallinnan. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat ratkaisut: Paneeli-PC:eet, teollisuuteen soveltuvat tietokoneet, Zebra ja Honeywell viivakoodilukijat, erilaiset mobiilipäätteet ja tiedonkeruulaitteet. Kysyy myynniltämme lisää.

Työasemat
Työasemat

Verkkolaitteet

Standardin mukaisessa WLAN-verkon suunnittelussa tarvitaan kokemusta ja ammattimaisia järjestelmiä. Olemme havainneet, että paras lopputulos saavutetaan asiantuntemuksella ja suomalaisella Ekahau-ohjelmistolla. Meillä on kokemusta yli 100 WLAN-verkon suunnittelusta ja asennuksesta. Meiltä saat sekä laadukkaita että edullisia eri valmistajien verkkolaitteita: Cisco, HP, Zyxel. Kaikki tuotteet ovat testattuja ja toimivia ja soveltuvat mihin tahansa käyttöön.

Motorola TALKABOUT- perhe

Motorolan Walkie- Talkies valikoimassa on monia hyviä PMR-radiopuhelimia. Yksinkertaisia, helppoja, hauskoja. Täydellinen tapa pysyä yhteydessä kotona, töissä tai ulkona.

Yksinkertainen käyttöönotto, yksinkertaisen pariliitostoiminnon ansiosta. Lisenssivapaalla, PMR446-radiotaajuudella toimiva radiopuhelin sisältää 16 eri alitaajuutta, joissa on myös saatavilla ”privacy code”, Ja jopa 10km kantamalla pysyt helposti yhteydessä maailmaan.

Työasemat
Työasemat

Trukkipäätteet

Päätuotteemme on kosketusnäyttöinen Afoluxin paneeli-PC. Kustannustehokas, kompakti ja toimiva valinta. Afolux on usein 12” näytöllä varustettu täysverinen Windows-työasema, mutta meillä on myös hyviä kokemuksia isoimmista, 15” paneeli-PC:n asennuksista. Langattoman verkon tärkeys näkyy myös trukkipäätteen verkkokortissa. Pidämme huolen, että verkkokortti on laadukas ja verkon kanssa yhteensopiva. Lisäksi meillä on kokemusta räätälöidyistä ratkaisuista Linux-käyttöjärjestelmällä.

Meiltä saat Afoluxin lisäksi Honeywell ja Zebra merkkisiä tuotteita. Kysy myynniltämme lisää