Digix Mobile logo
Työasemat

PALVELUT

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksesi tarpeita vastaavan kaapeloinnin, ylläpitosuunnitelman tai järjestelmän ammattimaisesti ja kustannustehokkaasti. Kokonaisratkaisuissa kartoitamme keskinäiset järjestelmäriippuvuudet ja sopivuudet eri komponenttien kanssa.

IT-ylläpito ja tuki

Laadimme asiakkaillemme itsenäisiä ja toimivia ylläpitopalvelukokonaisuuksia vastaamaan liiketoiminnan haastaviin tarpeisiin. Voit ulkoistaa IT-palvelut ja niiden hallinnan kokonaan tai osittain meille ja turvata täten toimintasi jatkuvuuden. Voit myös ostaa ylläpitopalveluita erikseen. Kysy myynniltämme lisää

TUOTTEET
Työasemat

Tulostimien huollot

Digix kunnostaa kaikkia tulostinmerkkejä laadukkaasti ja ammattitaidolla. Korjaamme vuosittain yli 300 tulostinta. Meillä on laaja valikoima tulostintarvikkeita ja varaosia. Laser- ja tarratulostimet ovat erikoisosaamistamme. Voit tuoda tulostimesi korjaamolle tai tulemme tapahtumapaikalle huoltamaan laitteesi.

Tiedonsyöttölaitteiden huollot

Digix huoltaa kaikkien valmistajien mobiilipäätteitä, PDA- ja viivakoodilukijoita laadukkaasti ja ammattitaidolla. Varastossamme on varaosia eri valmistajien laitteisiin mm. Zebra, Zyxel ja Honeywell. Voit toimittaa syöttölaitteesi, joko korjaamollemme tai tulemme kunnostamaan laitteesi paikan päälle.

Ota yhteyttä lähitukeemme:

Puh. 050 4033 969
S-posti tuki@digix.fi

TUOTTEET
Työasemat

Teletyöt

Digix on telealan kokenut asiantuntija. Asentajamme ovat kouluttautuneita telealan ammattilaisia vankalla kokemuksella varustettuja. Meillä on AT-telepätevyys ja S2-sähköpätevyys. Työssämme käytämme kalibroituja mittalaitteita sekä muita työn suorittamiseen tarvittavia koneita ja työkaluja. Palveluvalikoimaamme kuuluu: atk-verkot, antenniverkot, valokuituverkot, kameravalvontakaapeloinnit sekä muut televerkon kaapeloinnit ja sähkötyöt.

Atk- ja antenniverkot

Atk-verkot

Toteutamme ammattimaisesti kaikki atk-verkon kaapeloinnit ja vianetsinnät. Käytämme uusimpia kalibroituja mittalaiteita ja meillä on kokemusta kuin yksittäisistä atk-verkon pisteiden asennuksista kuin isojen useiden satojen pisteiden uudiskohteista. Työssämme noudatamme Viestintäviraston määräyksiä sisäverkosta.

Antenniverkot

Asennamme ja mittaamme asuinrakennuksien antenniverkkoja käyttäen uusimpia kalibroituja antenniverkon mittalaitteita noudattaen Viestintäviraston määräyksiä sisäverkosta.

TUOTTEET
Työasemat

Meiltä saat seuraavat palvelut: valokaapeliverkkojen asennukset, vianetsinnät ja mittaukset. Käytämme korkealaatuisia optisen verkon työkaluja mm. kuitujatkoskoneita, valokaapelitutkia, tehomittapareja ja videomikroskooppeja. Teemme niin yksittäisiä kaapeleiden lisäyksiä kuin satojen kaapeleiden kokonaisuuksia.

Lähiverkon vikaselvitys

AT-telepätevyydellä ja S2-sähköpätevyydellä teemme lähiverkon vikaselvitykset korkeatasoisella ammattitaidolla noudattaen Viestintäviraston suosituksia ja määräyksiä.

TUOTTEET
Työasemat

MUUT TELEVERKON KAAPELOINNIT JA SÄHKÖTYÖT

Muut televerkon kaapeloinnit

Suunnittelemme ja toteutamme kaikkia televerkon kaapelointeja. Meillä on kokemusta mm. kameravalvonnan, ovipuhelinjärjestelmän, kulunvalvonnan, hälytys- ja hoitajakutsujärjestelmän kaapeloinneista

Sähkötyöt

S2-sähköpätevyydellä teemme sähköasennuksia vankalla kokemuksella käyttäen ammattimaisia koneita, mittareja ja mittausraportteja.